Salgsboder

Den 5. og 6. oktober 2018 arrangeres den 6. Melamartna i nyere tid, og vi i martnaskomiteen er godt i gang med planlegging og forberedelser til arrangementet. Vi har stor tro på at også denne Melamartnan skal bli en stor opplevelse for besøkende, utstillere og artister.

Melamartnan feirer i år 10-årsjubileum og vi oppfordrer alle utstillere til å leve seg inn i den gammeldagse martna’n ved å kle seg i klær a la ca år 1880-1900! Dette slik at vi nok en gang greier å skape den unike stemningen som Melamartnan ønsker å være kjent for! Sidskjørtkledde damer med hatt og flettede kurver, arm i arm med vadmelskledde stilige karer med hvitskjorte og rødt skjer i halsen. Og hatt, selvsagt!

Vi har 44 boder i handlegaten, og for at vi skal kunne tilby våre besøkende ett godt og variert utvalg av kvalitet og mangfold på produktene, forbeholder vi oss retten til å velg de utstillere som får plass. Utstillere med produkter som best passer inn i Melamartnans konsept som historisk marked vil bli prioritert.