Kort info om årets Martna.

Om drøye 3 måneder er det igjen klart for Melamartna, og vi har fått styreleder Vidar Espenes til å komme med litt informasjon angående årets martna:

Dette blir den åttende Melamartna i nyere tid. Vi har funnet formen, og konseptet har satt seg godt. Martnaen handler om opplevelser og læring, men også handel og moro.
Temaet for årets martna blir «Kortreist – Kvalitet – Kunnskap».

Vi synes at tiden er moden for å gjøre noen endringer. Under årets Melamartna blir det ikke det samme storteltet som det har vært tidligere. Vi i styret har hatt mange dugnadstimer for å få ryddet plass på læmmen på Mælen gård. Det er noen generasjoner siden sist denne læmmen ble tømt, men nå er den snart ferdig og klar for å bli innredet til årets Melamartna.

På læmmen blir det underholdning på dagtid, og skikkelig «læmfæst» på kvelden. Læmmen vil også bli koblet sammen med «kaffefjøset» med ei ny utvendig trapp.
Vi kommer til å tilby salgsboder, barnas marked, utstillinger, historiske vandringer, tablåer, potetpub og mye, mye mer. Det aller meste vil foregå rundt Melasalen, Mælen gård og «Speten». Så hele arrangementet vil bli mer komprimert og intimt.
Vi gleder oss!