Historisk vandring i nye, flotte kostymer

Kåre Skarland , Sverre Rygh og Siri Hongseth har tatt på seg sine nye, flotte kostymer, og er snart klar for historisk vandring på Melamartnan. Her fortelles det viktig, interessant og artig historie fra Melamartnan og livet på Melen og omegn. Du får blant annet høre om utvandring, kjøp og salg og om tannlegetjenesten på martnan. En hyllest til hestene i Overhalla, som var kjent for sin styrke og utholdende, får du også med deg. Fortellingene krydres med både stemningsfulle og artige rollespill, så du må nok vente deg litt leven og spetakkel! Kle deg gjerne ut i klær fra gamle dager, og du blir selv en del av det store rollespillet som foregår  på Melen 7. og 8. oktober. Tidspunkt for de historiske vandringene, som alle starter ved siloene:

Fredag: Kl. 1230 – 1315 – 1415 – 1500

Lørdag: Kl  1200 – 1300 – 1400 – 1500